Structura Conducere Declaratii de avere si interese 2009 Unitati sanitare cu paturi Serviciul judetean de ambulanta Comitetul judetean de gripa Declaratii de avere si interese 2010 Declaratii de avere si interese 2011 Declaratii de avere si interese Ambulanta Tulcea Declaratii de avere si interese 2012 Declaratii de avere si interese 2013 Declaratii de avere si interese 2014 Declaratii de avere si interese 2015 Declaratii de avere si interese 2016 Declaratii de avere si interese 2017 Organigrama Legislatie Legislatie in vigoare Regulamente Biostatistica si informatica Raportul calitatii apei potabile 2015 Raportul calitatii apei potabile 2016 Calitatea apei de imbaiere - GURA PORTITEI 2016 Calitatea apei de imbaiere - LAC CIUPERCA 2016 Calitatea apei de imbaiere 2017 Situatia sistemelor de apa potabila 2017 Calitatea apei de imbaiere - GURA PORTITEI 2017 Calitatea apei de imbaiere - LAC CIUPERCA 2017 Raportul calitatii apei potabile 2014 Autorizatii Raport de activitate Buget de venituri si cheltuieli Buget de stat 2010 Buget de venituri proprii 2010 File Buget Anul 2011 Situatia Platilor Zilnice DSP Situatie plati zilnice Ambulanta Buget DSP anul 2012 Buget DSP 2013, initial Buget DSP 2014 Buget DSP 2015 Buget DSP 2016 Buget DSP 2017 Programe nationale Imunizari Boli transmisibile Promovare a sanatatii Boli netransmisibile Evaluarea efectelor factorilor de risc din mediu pentru starea de sanatate Asistenta medicala Alerta internationala privind gripa Gripa aviara 2005/2007 Gripa sezoniera Recomandari gripa Formulare raportari Resurse umane Certificare europeana Comunicate Anunt important Control in sanatate Informatii Publice Spitalul Tichilesti Spital Orasenesc Macin Achizitii publice DSPJ Tulcea Venituri Nete Salariale Lunare-Conform Ordinului MS 591 DIN 27.05.2010 Venituri Nete Ambulanta Tulcea Spitalul Judetean Tulcea Lista unitatilor autorizate pentru fise permise auto Lista unităților sanitare abilitate să elibereze certificate medicale de tip A5 Macheta drepturi salariale conform legii nr.153/2017 Tabel furnizori privati de srvicii de asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca - judetul Tulcea Bathing water Season 2014 Bathing water Season 2015 Bathing water Season 2016 Bathing water Season 2017 Noutati Home1
 

IMPREUNA PENTRU SANATATE

1.  Campanie I.E.C. pentru prevenirea bolilor sezonului rece (gripa, virozele respiratorii). Sesiuni de informare in parteneriat cu Serviciul Epidemiologie de la Directia de Sanatate Publica, cu medicii scolari, medicii de specialitate pediatri, asistentii medicali comunitari si mediatorii romi. Distribuire pliante in gradinite, scoli, dispensare medicale individuale, asistenti medicali comunitari si mediatori romi.

 

2.     Campanie I.E.C. cu ocazia Zilei Mondiale impotriva Tuberculozei - 24 martie. in colaborare cu Dispensarul T.B.C. Conferinta de presa,  instalarea unui cort intr-o zona circulata a orasului, unde medicul coordonator al programului TBC Dr.Calenic Marioara a oferit informatii cu privire la prevenirea tuberculozei, primele simptome si importanta tratamentului acesteia. S-a masurat tensiunea arteriala.

 

3.     Campanie I.E.C. pentru depistarea precoce activa a  cancerului de col uteri (program de screening). Masa rotunda, articole in presa locala. In parteneriat cu Inspectoratul Scolar s-au organizat intalniri cu profesorii; in urmatoarea etapa, in fiecare scoala din mediul urban si rural s-au mobilizat parintii pentru intalniri cu medicii de la Promovarea Sanatatii si Epidemiologie, unde s-au distribuit materiale informative, s-au prezentat materiale video pe tema Prevenirea cancerului de col uterin.  

 

4.     Campanie I.E.C. pentru prevenirea fumatului si incurajarea renuntarii la fumat, cu ocazia Zilei Mondiale Fara Fumat – 31 mai .  Lectii cu elevii claselor VI-VIII. Distribuire pliante in dispensare medicale scolare si dispensare medicale individuale.

 

5.     Campanie de informare, educare,comunicare planificare familiala cu scopul de a reduce numarul de sarcini nedorite si a avorturilor la cerere, precum si de a consilia tinerii in vederea alegerii metodelor contraceptive – Ianuarie-decembrie

 

6.     Campanie de informare, educare, comunicare  pentru promovarea unui comportament responsabil împotriva infecţiilor cu transmitere sexuală – Lectii cu elevii claselor IX-XII. Distribuire pliante. Ianuarie-decembrie.

 

7.     Campanie de informare, educare, comunicare  cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii – 7 Aprilie  ce a avut ca tema

 

8.      Campanie de informare, educare, comunicare  “MAMA SANATOASA, COPIL SANATOS”. In cadrul acestei campanii au avut loc sesiuni de informare (discutii interactive, prezentare de materiale video tematice,  distribuire de pliante) pe tema unui stil de viata sanatos.

 

  Tematica :  “Alimentatia sanatoasa a copilului mic”, “Igiena copilului prescolar”, “Prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala”,       

 

  Beneficiari: Mamele din Centrul Maternal Tulcea

 

 9. Campanie de informare, educare, comunicare  pentru promovarea alimentatiei sanatoase in randul copiilor si adolescentilor.   Ministerul Sănătăţii prin Direcţia de Sănătate Publică Tulcea, deruleaza in judetul nostru,  proiectul “Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România.”, finantat de Guvernul Norvegiei.

 

Proiectul a fost definit ca o necesitate de a creşte impactul politicilor de sănătate în domeniul prevenţiei primare, de a defini şi implementa politici de prevenţie primară bazate pe dovezi. Acesta se desfăşoară la nivel national in perioada 01 septembrie 2009 - 30 aprilie 2011 şi include o componenta de dezvoltare instituţională prin facilitarea de parteneriate interinstituţionale, dezvoltarea de planuri de acţiune la nivel judeţean/ local în vederea promovării adoptării de comportamente sănătoase – nutriţie şi activitate fizică - la copii şi adolescenţi. În vederea atingerii obiectivelor proiectului, s-a organizat o masa rotunda cu tema “Parteneri pentru sanatate: cum sa investim in pastrarea sanatatii populatiei judetului nostru” , la care au fost invitati  factorii de decizie locali si s-au incheiat parteneriate cu mai multe institutii. Obiectivul general al Acordului de parteneriat il constituie dezvoltarea si implementarea  in cadrul proiectului “Cresterea accesului la servicii de preventie medicala primara pentru copiii si adolescentii din Romania. Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in randul copiilor si adolescentilor din Romania” . Se vor organiza sesiuni de informare cu adolescentii din municipiul Tulcea cu privire la alimentatia sanatoasa, activitatea fizica si prevenirea obezitatii (discutii interactive, prezentare de materiale video, distribuire de pliante).

 

10.Campanie de informare, educare, comunicare  cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Hepatitei- . Sesiuni de informare cu medici scolari si elevi cu privire la importanta vaccinarii impotriva hepatitei A si B, pastrarea igienei personale si colective. Activitati de informare a personalului ce lucreaza in cabinetele de manichiura, pedichiura. Distribuire de materiale informative.  

 

11. Campanie de informare, educare, comunicare “Sanatatea orala”

 

Activitati in scoli si gradinite. Importanta igienei orale de la varste mici pentru prevenirea cariilor dentare si a controlului periodic la medical stomatolog.

 
Link-uri utile
Informare